Atenagården's Olf

Olf hadde etter en kortere sykdomstid utviklet kreft i lever, og vi valgte derfor å avlive før han fikk for store smerter.
Olf hadde fulgt meg på jobb og treninger i over ni år. Han gjorde seg sterkt bemerket med sine resultater og sin personlighet. Han var med i seks NM og tre Nordiske Mesterskap, og vant som best Nordisk Mesterskap i Finnland i 1998.
Han er dypt savnet og skal bli vanskelig å erstatte.

- Knut og Irene
 

Grådalen's Fame

Fame ble bare 4 år gammel.
Hun ble brått syk  og etter 14 dager med behandling av veterinær uten at det ble bedring ble det anbefalt avliving av dyreværnmessige årsaker.
Vi bestemte oss for at hun skulle få slippe å lide, så fredag 22.april 2005 måtte vi gå den tunge veien å avlive.
Hun var en utrolig snill og arbeidsom hund som vi kommer til å savne lenge.

- Knut og Irene

Anja

e. Vintermarkens Gandhi
u. Atenagårdens Vixy

Jeg vil få lov til å skrive noen ord om vår fantastiske avlstispe Anja. Anja kom til oss som 8 ukers valp i 2000. Hun nedstammer etter Atenagårdens Olf og Vintermarkens Kaisa. Dette var allerede som valp en meget selvstendig og omgjengelig hund. Hun fikk meg for alvor til å tenke på dette med avl. Hun lever i dag som pensjonist og har det meget godt etter å ha skaffet oss 4 fantastiske kull. Det er mange bra avkommer som tjenestehunder i politiet, i norske reddningshunder og i konkurransemiljøene. Det er svært få om noen som kan vise fram slike avkommer mentalt eller helsemesig som det Anja har laget.

Vargfjells kull med Anja: B-, C-, H- og J kullene. Det er 28 valper hvor alle er røntget og resultatet er 28 AD frie og 26 HD frie 2 har C på 1 hofte. Alle i de tre første kullene er MH testet og har tatt korning mentaldel. J-kullet skal testes nå den 13 september.

Alle tester på hennes valper ligger ute på hjemmesiden under tidligere kull. Vi avler nå på hennes avkommer og hun nedarver sine fantastiske egenskaper videre til glede for oss og valpekjøperene. En fantastisk avelstispe som jeg håper får noen fine år som pensjonist. Takk for noen fantastiske valper Anja.